Forts på bästa dagen i mitt liv <3<3<3

Här är forstättning på min lyckligaste dag i mitt liv!!

Då  gick vi efter dom andra så stannade vi vid ingången till själva "arenan"  vid trapporna så säger vakten "nu håller ni i hop så ni inte be blandare er med dom andra för ni har ju de finaste " hahahha (han skämta)  sen gick vi ner mot scenen men då sa en "nej dom får int gå  ner" så då var de bara att gå upp för trappaorna igen (hatar trapporna på hovet dom e såå höga ;) )  hihi stod vi där uppe i ca 30 min. Sen fick vi gå ner då spang vi mot scen (dock var de ett staket i vägen ;) hihi )  vi som hade Platium fick stå längst fram :D sen gold, sliver & bronz. 
Jag stod näst längst ut på vänster sida (har scenen framför mig).  Vakterna stoppade ut typ som tejp fast utan klister för att markera. (lr som av spärring) :p
Pratade lite med en tjej som hafe Gold hon berättade att mikrofonerna var märkat  och hon viste vilken mick som tillhörde vem och  när killarna kom ut på scen så ställde dom sig som hon hade sagt ;)

Efter ca 25-30 min kom Aj ut, sen Nick sen resten :D  och då skrik och jubel :D  åååå  att stå längst farm var en speciell känsla utan tyck var nog bäst oxå!
Så körde dom några låtar.
Brian gjortde nå¨nästan likande ballet hopp så skrek jag och gjorde tummarna upp (trodde aldrig att han skulle kolla på mig) ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ  HAN PEKADE PÅ MIG OCH SKRATTA (OCH KOLLA SÅ KLART)!!!!!
Gissa vem som var lycklig ??? Jo  JAG !!  Susanne som stod bervid sa " såg du han såg dig""  :D:D  ååååååååå   så lycklig man kan vara !!!

Efter dom kört 4-5 låtar så var de fråge stund så gick Justin runt med en mick så fick man räcka upp handen om man hade en fråga =)  så kom han med micken. En fråga till killarna (så 4 frågor sammanlagt), en tjej fråde Brian om Denniz pop, sen frågade någon om gottland:p , sen minns int ;) hihi  allt var som en dröm!
Sen gick killarna ner från scen, gick på höger sida ställde sig för att fota grupp/inviduella korten. Men så skulle dom stå på vänser sida så då körde vi typ "high 5 med dom" :D

skriver sen :D


Kommentarer
Postat av: paola

upptatera!!!! :-P

Postat av: Pastis

hihi tackar! kan skicka över lite bilder till dej sen=)

2010-01-05 @ 20:38:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0